Bazy do lodów rzemieślniczych gałkowych
Chcesz oferować swoim klientom wysokiej jakości lody gałkowe? Poznaj specjalne bazy do lodów rzemieślniczych z oferty Petra! Gwarantujemy wiodący skład i jakość, które zapewnią stworzonym przez Ciebie lodom smak, który przyciągnie klientów – i sprawi, że wrócą po więcej. Poznaj nasze produkty i zamów wiodące bazy do lodów gałkowych już dziś!
Wiodąca baza do lodów rzemieślniczych
Przepis na udane lody rzemieślnicze to tradycyjna produkcja i wysokiej jakości, naturalne składniki. Dzięki naszym bazom ten proces będzie jeszcze łatwiejszy! Bazy usprawniają mieszanie składników w taki sposób, by tworzyły jednolitą masę – co znacznie usprawnia przygotowanie deserów. Poznaj nasze produkty i przekonaj się, dlaczego warto je stosować!
Naturalne składniki
Każda baza do lodów rzemieślniczych powstaje wyłącznie z naturalnych składników. Gwarantuje to autentyczny smak lodów – jak z dawnych lat.
Szeroki wybór
W ofercie posiadamy bazy do lodów gałkowych różnego rodzaju – m.in. zamówisz u nas bazy do rzemieślniczych lodów mlecznych i sorbetów.
Najwyższa jakość
Gwarantujemy najwyższą jakość baz do lodów rzemieślniczych gałkowych – stawiamy wyłącznie na naturalne składniki i barwniki pochodzące od wiodących producentów.
Czym jest baza do lodów gałkowych?
Baza do lodów rzemieślniczych to ogromne ułatwienie ich produkcji. Tradycyjne lody powstają z połączenia mleka, śmietany, cukru, jaj oraz dodatków smakowych. Niezbędna jest przy tym ich bardzo dokładna obróbka, zapewniająca odpowiednią konsystencję. To duże wyzwanie – które ułatwiają gotowe bazy do lodów gałkowych. Zawierają one emulgatory i stabilizatory, zapewniające idealną konsystencję lodów. Najprostsze bazy do lodów rzemieślniczych zawierają jedynie naturalne składniki, ułatwiające łączenie pozostałych komponentów.
Bazę wystarczy dodać do tradycyjnych składników – mleka, śmietanki, cukru i dodatków smakowych – i wymieszać, tworząc naturalne lody o idealnej konsystencji.
Baza do lodów rzemieślniczych – rodzaje
Bazy do lodów to szeroka gama produktów. Wyróżnić wśród nich można bazy do lodów gałkowych – tworzące bardziej zwartą strukturę lodów – oraz bazy do lodów z automatu. Często bazy dzieli się też na te do lodów mlecznych i do sorbetów.
Bazy do lodów rzemieślniczych to generalnie bazy do lodów gałkowych – mlecznych lub sorbetów – wyróżniające się jednak spośród innych tego rodzaju produktów swoim składem. Są one maksymalnie naturalne – a więc w ich składzie nie znajdziesz żadnych konserwantów ani zbędnych dodatków.
Zamów bazy do gałkowych lodów rzemieślniczych w Petra!
Szukasz wysokiej jakości, jak najbardziej naturalnych baz do lodów gałkowych? Postaw na ofertę Petra! Dysponujemy szerokim wyborem baz do lodów rzemieślniczych o prostym, naturalnym składzie.
Skontaktuj się z nami i zamów już dziś!
W naszym asortymencie poza bazą do lodów znajdziesz również inne komponenty do lodów rzemieślniczych, jak również: ciasto do gofrów, mieszanki do lodów włoskich, amerykańskich, białkowych, a także shake i jogurt mrożony w proszku